Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

АРС Ноќевалиште соби по најниски цени во - Скопје Претпријатие

пред 1 година Живеалишта - Сместување и хотели  Skopje
Локација: Skopje
Цена: 1,000 ден

Туристички посети или бизнис средбиво Скопје, Р. Македонија... Престојувајте во АРС Ноќевалиште кое се наоѓа нападините на Водно на само 2,5 км од центарот на Скопје. Уживајте во прекрасниотпоглед и чистиот планински воздух, како и одличните услови за одмор на мирна ибезбедна локација, по најповолни цени. Вашиот престој ќе го збогатат иуникатните уметнички дела кои допринесуваат за прекрасната атмосфера воеднокреветните, двокреветните и трикреветните соби.

Сите соби се опремени со:

Кабелска телевизија и ТВ уред;

Клима уред;

Wi-Fi интернет;

Ноќевање-соба за едно лице 1.000 ден. - 17 €

Ноќевање-соба за две лица – 1.200ден. - 20 €

Ноќевање-соба за три лица – 1.800ден. - 30 €

Ноќевање-соба за черири лица –2.400 ден - 40 €

Слободен паркинг.

Информации и резервации:

тел: +389 71 816 518

е-пошта:arsnokevaliste@gmail.com

Такси служба ГЛОБАЛ 070 515 180

Најблиски Амбасади: Австрија 300 м;Р.Чешка (конзулат) 400 м; Германија 700 м; Р.Србија 600 м; Р.Хрватска 1,5 км;Бугарија 1,5 км; Р.Грција (конзулат) 1,5 км; Кина 2 км; САД 2,5 км;

Адреса:

Ул. Загребска бр. 41-а

1000 Скопје

Р. Македонија

Во близина на црквата Св.ЈованКрстител и Детската болница "КОЗЛЕ".

http://www.facebook.com/ars.nokevaliste

Дополнителни детали

барам За изнајмување

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.