Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Ги барам Кнауфер и Молер да работат во Хрватска Претпријатие

пред 8 месеци Pабота - Градежништво и Архитектура  Skopje

100,000 ден

  • Ги барам Кнауфер и Молер да работат во Хрватска | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: 100,000 ден

Tražim Knauffer i Moller koji će raditi u Hrvatskoj. Sati do 8 €, stan, hrana i prijevoz plaćeni, zaposlenje i prijava. Samo iskusni radnici. Mob/Viber ++385913663616, email: invixio.zg@gmail.com

Дополнителни детали

Тип на работа Полно работно време

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.