Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ има потреба од нови вработени за работната позиција:Продавач/ка Претпријатие

пред 1 година Pабота - Трговија - деловни услуги  Skopje

-- ден

  • ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ има потреба од нови вработени за работната позиција:Продавач/ка | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: -- ден По договор

ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ има потреба од новивработени за работната позиција:

Продавач/ка:

* ССС средно образование;

*со и без работно искуство;

*основно познавање накомпјутери;

*способност за индивидуалнаи тимска работа;

*способност за работа восмени.

Дополнителни детали

Тип на работа Полно работно време

Ознаки:

продавач

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.