Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Зголемена потреба за нови вработени Претпријатие

пред 1 месец Pабота - Индустрија, производство и инженеринг  Skopje

-- ден

  • зголемена потреба за нови вработени | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: -- ден По договор

Доколку барате динамична работа во успешна компанија и високо професионална и подржувачка работна средина, ве повикуваме да станете дел од нашиот тим и да се пријавите на нашиот оглас!

- Машински инженери

- Електро инженери

- Електроничари

- Автоматичари

- Општи работници

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

· Минумум ССС – Завршено образование од соодветната област

· Работно искуство (пожелно), но не и задолжително

· Возачка дозвола – Б категорија (Активен возач)

· Самоиницијативност и одговорност при извршување на работните задачи

· Способностза тимска работа и работа на терен

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават своја биографија(CV) на

e-mail: vrabotuvamepooglas@gmail.com

Телефон за контакт: 070/900-939

Дополнителни детали

Тип на работа Полно работно време

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.