Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Зелбораф zelboraf(вемурафениб) продавам Физичко лице

пред 1 година Сервиси - Други услуги  Skopje

1,800 ден

  • Зелбораф zelboraf(вемурафениб) продавам | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 1,800 ден

Zelboraf на продажба Zelboraf на продажба Zelboraf 240 mg (vemurafenib) Roche, за со BRAF. Зелбораф е оставен во семејството купено во Германија, ново пакувано, фактура, во една кутија 56 таблети тел. +381628631011

email bor.kne.71@gmail.com


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.