Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Изнајмување на кран kran digalka rental crane Претпријатие

пред 5 месеци Сервиси - Други услуги  Skopje

1 ден

  • изнајмување на кран kran digalka rental crane | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • изнајмување на кран kran digalka rental crane | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • изнајмување на кран kran digalka rental crane | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • изнајмување на кран kran digalka rental crane | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 1 ден

35 тони на продажба на висина од 40 метри и 40 тони за висина од 25 метри.

35 тони високи 40 метри и 40 тони 25 метри црево за вшмукување под притисок

Телефон: +38975249471 - + 38975578546

е-пошта: elyagradba@yandex.com


35 ton 40 metre yüksekliğe ve 40 ton 25 metre yüksekliğe satılık.

35 ton 40 metre yüksekliğinde ve 40 ton 25 metre yüksek basınçlı emme hortumu

Telefon: +38975249471 - + 38975578546

E-posta adresi: elyagradba@yandex.com


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.