Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Остапување на фирма - ПЕКАРА Физичко лице

пред 8 месеци Pабота - Други пребарувања за работа  Skopje

-- ден

  • Остапување на фирма - ПЕКАРА | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: -- ден

Се отстапува фирмата Биовитал, за производство на брашно и интегрални лебови, комплетно со инвертар, која ги носи сите потребни дозволи за работа. Пекарата се наоѓа во Стајковци со површина од 130 м2, со швајцарска опрема:

1.Една печка за леб, со капацитет од 150 векни леб, бренд Novoterm – Швајцарија. Се загрева на дрва, на нафта, а може да се загрева и на плин.

2.Една комора за одржување на пецива.

3.Еден миксер Lips – Швајцарија, 250 литри капацитет.

4.Четири сталажи и садови за печење.

Цена: 20 000 еур

Контакт: 077 588 305, 075 660 289

Дополнителни детали

Тип на работа Постојано работа

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.