Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Потребна екипа за монтажа и одржување на лифтови Претпријатие

пред 1 месец Pабота - Индустрија/Занаетчии/Производство  Skopje

-- ден

  • Потребна екипа за монтажа и одржување на лифтови | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: -- ден По договор

Основна дејност на компанијата е проектирање,производство, увоз, испорака, инсталација, модернизација, одржување на лифтови,ескалатори и ленти за вертикален, кос и хоризонтален транспорт.

Зголемувањето на обемот на работа и барањата на пазарот доведоа до потреба да се создаде соодветен тим на луѓе кои ќе можат да одговорат на предизвиците што ги носи работата.

-Машинскии електроинженери

-Автоматичарии електроничари

-Општи работници

Потребна екипа за монтажа и одржување на лифтови. Пожелно работно искуство на иста или слична работа. Одлични услови. CV испратено по email: vrabotuvamepooglas@gmail.com

Дополнителни детали

Тип на работа Постојано работа

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.