Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Продавам сет за ТВ и плакар Физичко лице

пред 9 месеци Дом и семејство - Мебел колекции  Skopje

9,000 ден

  • Продавам сет за ТВ и плакар | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Продавам сет за ТВ и плакар | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Продавам сет за ТВ и плакар | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Продавам сет за ТВ и плакар | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 9,000 ден

Продавам одлично сочуван сет за ТВ и плакар. Сетот за ТВ во мојот стан е раздвоен на три елементи, но Вие можете да си го склопите во еден. Вкупната сума за сите производи изнесува 9000 МКД Напомена: Ве молам доколку сте заинтересирани за мебелот барајте ме после 18 часот или пишете ми на вибер.


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.