Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

РЕНОМИРАНИ ФАБРИКИПОБАРУВААТ РАБОТНИЦИ СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ ОД ДВАТА ПОЛА СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ И ЗАРАБОТКА Претпријатие

пред 1 година Pабота - Индустрија, производство и инженеринг  Skopje

-- ден

  • РЕНОМИРАНИ ФАБРИКИПОБАРУВААТ РАБОТНИЦИ СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ ОД ДВАТА ПОЛА СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ И ЗАРАБОТКА | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: -- ден

РЕНОМИРАНИ ФАБРИКИПОБАРУВААТ РАБОТНИЦИ СО МК ПАСОШ ОД ДВАТА ПОЛА СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ И ЗАРАБОТКА

✔️Поволности:

-Бесплатно сместување
-Бесплатен превоз
-Без и со работно искуство
-Не е потребно познавање на јазик
-Аконтации еднаш неделно во вредност од 40 еу
-Бесплатно изготвување на работна виза
-Платен годишен одмор
-Платено здравствено, пензиско и социјално осигурување

▶️Услови за работа:
-Старосна граница од 18-50 год
-Валиден мк или еу пасош
-Потврда од суд за неосудуваност со апостил печат
-Диплома од завршено средно образование заверена со апостил печат

Дополнителни детали

Тип на работа Полно работно време

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.