Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Се издава деловен простор од 80м2 и двор од 90м2 Претпријатие

пред 6 месеци Живеалишта - Земјиште за продажба, изнајмување  Struga

15,000 ден

  • Се издава деловен простор од 80м2 и двор од 90м2 | Struga, zaprodazba.mk
Локација: Struga
Цена: 15,000 ден По договор

Деловен објект од 80м2 и двор 90м2.

Погодна локација за дотур и истовар, бидеќи е на самата улица, а поседува и голем паркинг простор.

Дополнителни детали

барам За изнајмување
Површина 80 + 90

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.