Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Се продава дуќан Физичко лице

пред 1 година Живеалишта - Друго  Skopje

-- ден

  • Се продава дуќан | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Се продава дуќан | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Се продава дуќан | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Се продава дуќан | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: -- ден По договор

Се продава дуќан спроти Бугарска амбасада, во зградата "Палата Унија", 24 м2. Повеќе инфо на 078/262-543

Дополнителни детали

барам За продажба

Ознаки:

reklama

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.