Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Хаусмајстор Претпријатие

пред 1 месец Pабота - Градежништво и Архитектура  Skopje

-- ден

  • хаусмајстор | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: -- ден По договор

Отворени се повеќе работни места за хаусмајстори од повеќе области и тоа: (електрика,машинство,браварство,одржување на клими и вентилатори,одржување на парно,познавање во водоинсталатерство,молерофарбарски работи,градежно-занаетчиски работи,лепење плочки и фугирање и др.).Возачка дозвола задолжително.Нудиме редовен работен однос и редовна плата и придонеси.Сите кандидати кои се пронаоѓаат во некоја од наброените области да испратат лично CV на следниов емаил: donholding@donholding.com.mk или да се јават на 075/269-269

Дополнителни детали

Тип на работа Полно работно време

Ознаки:

dooel skopje

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.