Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Количка за бебе Физичко лице

пред 3 месеци Дом и семејство - За Деца  Kičevo

3,000 ден

  • Количка за бебе | Kičevo, zaprodazba.mk
Локација: Kičevo
Цена: 3,000 ден

Количка за бебе, (BEBES) добро зачувана, многу малку користена, во одлична состојба. 

Купена е 10.000ден. 

Гратис дубак, сочуван

Не можам сликите да ги ставам тука, заинѕересирани нека ме контактираат, ќе ви пратам слики на e-mail или ќе се договориме како. 


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.