Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Apple iPhone XR.Xs.Xs Max 64/256/512GB Физичко лице

пред 6 месеци Технологија - Мобилни телефони  Makedonska Kamenica

-- ден

  • Apple iPhone XR.Xs.Xs Max 64/256/512GB | Makedonska Kamenica, Македонија, zaprodazba.mk
  • Apple iPhone XR.Xs.Xs Max 64/256/512GB | Makedonska Kamenica, Македонија, zaprodazba.mk
  • Apple iPhone XR.Xs.Xs Max 64/256/512GB | Makedonska Kamenica, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Makedonska Kamenica
Цена: -- ден

Apple iPhone XR.Xs.Xs Max 64/256 / 512GB

BRAND New Unopened 100% Unlocked Apple iPhone XS, XS MAX, XR SEALED FULL PACKAGE - 100% ORIGINAL

Enjoy a safe 30% discount for any product and the best offer in the sale of the New Latest Apple iPhone XS MAX, XR, XS, IPhone X, 8,8 +, 7+, 7.6s + and 6S, 6+, 6 , 5s with Samsung Galaxy S8, S8 +, S9, S7 Edge, and S7 are new In stock, available in wholesale price, come with a complete set of accessories (well packaged and sealed in the original box of the company).

ORDER NOW - IPHONE Xs, Xs Max, XR - 3 DAYS DELIVERY

Shipping Method: FedEx & UPS and DHL

Delivery Time: 2-3days FREE Delivery To Your Door Step

Offering Buy 3 Units & Get 1 Free + Free Cover / Screen Protector.

100% HOME DELIVERY GUARANTEED WORLDWIDE

Contact Name: Stevens Reilly

Email Contact: bestbuy_usa@outlook.com

Tel Number: +16824120473

Дополнителни детали

Статус Ново
Електронски Бренд Apple

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.