Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Gradezen plac Voden vo blizina na Mebel Vi Cena: 22 000 EUR, Pazar5 Физичко лице

пред 1 година Живеалишта - Земјиште за продажба, изнајмување  Vinica

1,349,327 ден

  • Gradezen plac Voden vo blizina na Mebel Vi Cena: 22 000 EUR, Pazar5 | Vinica, Македонија, zaprodazba.mk
  • Gradezen plac Voden vo blizina na Mebel Vi Cena: 22 000 EUR, Pazar5 | Vinica, Македонија, zaprodazba.mk
  • Gradezen plac Voden vo blizina na Mebel Vi Cena: 22 000 EUR, Pazar5 | Vinica, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Vinica
Цена: 1,349,327 ден

Се продава градежна парцела во место викано Воден во непосредна близина на индустриската улица Крушевска Република втор ред градежни парцели со пристап и излез на улица со водовод и канализација.Во близина трафостаница и електрична мрежа.Со маркица за градење од 600 м2 на градежната парцела од П+2 до висина 10.2 м.Градежната парцела се состои од две катастерски парцели КП8931 со површина од 457 м2 и КП8932/2 со површина од 276 м2 или вкупно 733 м2. Парцелата има излез на улица и на пешачка зона. Можност за два објекти на две катастерски парцели.Атрактивна зона на мало стопанство со инвестирање во нови стопански и индивидуални градби.

За живеалиштето: Вода, Струја, Плац, Нива, Шума, Асвалт, Дозвола за градење

Адреса: Крушевска Република Воден

Дополнителни детали

барам За продажба
Површина 733

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.