Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

IPhone 11 64GB. €480 iPhone 11 Pro 512GB .€680 Samsung Galaxy S10+ 128GB.€460 Физичко лице

пред 3 месеци Технологија - Мобилни телефони  Skopje

480 ден

  • iPhone 11 64GB. €480 iPhone 11 Pro 512GB .€680 Samsung Galaxy S10+ 128GB.€460 | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • iPhone 11 64GB. €480 iPhone 11 Pro 512GB .€680 Samsung Galaxy S10+ 128GB.€460 | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • iPhone 11 64GB. €480 iPhone 11 Pro 512GB .€680 Samsung Galaxy S10+ 128GB.€460 | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • iPhone 11 64GB. €480 iPhone 11 Pro 512GB .€680 Samsung Galaxy S10+ 128GB.€460 | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 480 ден

Apple iPhone XS,iPhone XS Max and Samsung Galaxy S10 ,S10 Plus new, 2 year warranty. Buy at low discount prices in Europe.

we are registered company we have our Warehouse in United Kingdom and South Africa , we are here to serve you will be good and high quality products at a very competitive price.We are currently on sales discount promotion on all the products.

we are currently having a sale discount price on all our products right now we are having a sale discount .

All Mobile Phones are new,, original (Well packaged and sealed in original box) with 2 year European warranty.

Delivery takes 3 days to your address through the courier service FedEx Express or DHL.

Interested buyer should contact the following:

e-mail: euroelectronicshop@gmail.com

To chat, contact our WHATSAPP: +27604484153

Telephone number: +27604484153

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11 64GB....€480
Apple iPhone 11 128GB....€550
Apple iPhone 11 256GB...€580


Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro 64GB....€600
Apple iPhone 11 Pro 256GB.....€640
Apple iPhone 11 Pro 512GB.....€680


Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max 64GB...€700
Apple iPhone 11 Pro Max 256GB...€730
Apple iPhone 11 Pro Max 512GB...€760


Apple iPhone XS
Apple iPhone XS - 64GB - €450 (Space Gray, Silver, Gold)

Apple iPhone XS - 256GB - €470 (Space Gray, Silver, Gold)

Apple iPhone XS - 512GB - €520 (Space Gray, Silver, Gold)Apple iPhone XS Max


Apple iPhone XS Max 64GB... €500 (Space Gray, Silver, Gold)

Apple iPhone XS Max 256GB ....€550 (Space Gray, Silver, Gold)

Apple iPhone XS Max 512GB... €600 (Space Gray, Silver, Gold)Apple iPhone X 64GB .... €390
Apple iPhone X 256GB .... €450


Apple iPhone XR
Apple iPhone XR 64GB .....€350

Apple iPhone XR 128GB ..... €370

Apple iPhone XR 256GB ....€400Apple iPhone 8 & 8 Plus

Apple iPhone 8 64GB ... €290
Apple iPhone 8 256 GB .... €320
Apple iPhone 8 Plus 64GB ... €300
Apple iPhone 8 Plus 256 GB .... €330Apple iPhone 7 Plus 32GB ... €230
Apple iPhone 7 Plus 128GB ... 250
Apple iPhone 7 Plus 256 GB ... €270


SAMSUNG:
Samsung Galaxy S10e 128GB....€320
Samsung Galaxy S10e 256GB...€380
Samsung Galaxy Note10+ 256GB.....€530
Samsung Galaxy Note10 256GB...€500
Samsung Galaxy S10+ 128GB......€460
Samsung Galaxy S10+ 512GB...€520
Samsung Galaxy S10 128GB......€370
Samsung Galaxy S10 512GB.......€410
Samsung Galaxy Note 9 128GB ...€330
Samsung Galaxy S9 64GB .....€300
Samsung Galaxy Note 8 64GB ... €280
Samsung Galaxy S8 Plus 64GB .... €270
Samsung Galaxy S8- 64GB .... €250

Sony Playstation 4 1TB E + FIFA 18 + 2 DualShock € 190

Interested buyer should contact the following:

e-mail: euroelectronicshop@gmail.com

To chat, contact our WHATSAPP: +27604484153

Telephone number: +27604484153

Дополнителни детали

Статус Ново
Електронски Бренд Apple

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.