Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

MacBook Pro Core i7 2.80 GHZ 15'' 16GB RAM 256GB SSD Физичко лице

пред 6 месеци Технологија - Компјутери  Prilep

44,000 ден

  • MacBook Pro Core i7 2.80 GHZ 15'' 16GB RAM 256GB SSD | Prilep, Македонија, zaprodazba.mk
  • MacBook Pro Core i7 2.80 GHZ 15'' 16GB RAM 256GB SSD | Prilep, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Prilep
Цена: 44,000 ден

novi Apple MacBook Pro Core i7 2.80 GHZ 15'' 16GB RAM 256GB SSD s jednogodišnjim jamstvom,

Skype: authentic.stuffz

Дополнителни детали

Статус Ново
Електронски Бренд Apple

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.