Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Minelab GPX 5000 Gold Detector with Black Padded Carry Bag and 2 Search Coils Физичко лице

пред 1 година Технологија - Индустриска опрема  Skopje

2,500 ден

  • Minelab GPX 5000 Gold Detector with Black Padded Carry Bag and 2 Search Coils | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: 2,500 ден

Item specifics

Condition: A brand-new item in its original packaging

Brand: Minelab

Model: GPX 5000

Intended Use: Gold Prospecting

Features: Volume Control

Type: Metal Detector Bundle

How To Purchase . E-mail or Conatcts Via

24 Hrs WhatsApp Chat: +2347066914934

Email: bestbuy4u1@yahoo.com

STOCKS AVAILABLE FOR FREE EXPRESS DELIVERY WORLDWIDE

Guaranteed Fast shipping

Guaranteed After-Sales support

Guaranteed Genuine/Authentic Product

BEST REGARD FOR THOSE WHO ARE INTERESTED

Дополнителни детали

Статус Ново
Електронски Бренд Other

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.