Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja Физичко лице

пред 4 месеци Живеалишта - Сместување и хотели  Skopje

-- ден

  • Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
  • Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja | Skopje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Цена: -- ден По договор

Odmaralište "Kutak" Vrnjačka Banja

Poštovani prijatelji,

Odmaralište „Kutak“ Vrnjačka Banja sa vama i u novoj sezoni.

Obaveštavamo vas da kod nas možete realizovati vaučere koje dodeljuje Ministarstvo turizma.

U ponudi je apartman studio i dvosobni apartmani.

Odmaralište poseduje parking, kablovsku televiziju, WiFi i klima uređaje.

Nalazimo se iza hotela „Solaris“, na oko 500m od promenade.

Apartman studio 2000 din najam po danu.

Dvosobni apartmani - 2500 din najam po danu.

Sve informacije i rezervacije na tel. +38160/473-3130

Дополнителни детали

барам За изнајмување

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.