Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Prodavam orizova niva 1,1 dekar, blizu Dolni Podlog, Kocani Физичко лице

пред 3 месеци Живеалишта - Земјиште за продажба, изнајмување  Kochani

1 ден

  • Prodavam orizova niva 1,1 dekar, blizu Dolni Podlog, Kocani | Kochani, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Kochani
Цена: 1 ден По договор

Prodavam orizova niva 1,1 dekar, blizu Dolni Podlog, Kocani

070 / 960 - 272

Prodavam orizova niva 1,1 dekar, blizu Dolni Podlog, Kocani, kaj mesto vikano KAJ KRUSKATA.

Продавам оризова нива 1,1 декар, близу Долни подлог, Кочани, кај место викано КАЈ КРУШКАТА.

070 / 960 - 272

Дополнителни детали

барам За продажба
Површина 1100

Ознаки:

reklama

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.