Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 570 8GB ( 1year warranty) Претпријатие

пред 1 година Технологија - Делови за Компјутери и додатоци  Veles

20,750 ден

  • SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 570 8GB ( 1year warranty) | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
  • SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 570 8GB ( 1year warranty) | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
  • SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 570 8GB ( 1year warranty) | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
  • SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 570 8GB ( 1year warranty) | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Veles
Цена: 20,750 ден

Нови неотпаковани :


SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 570 8GB ( 1yearwarranty)

Инфо : 078 / 265 - 543

Дополнителни детали

Статус Ново

Ознаки:

oglasi

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.