Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Se Prodava Daewoo, Makedonija, Pazar5, Reklama Физичко лице

пред 1 година Автомобили - Мал автомобил  Veles

61,000 ден

  • Se Prodava Daewoo, Makedonija, Pazar5, Reklama | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
  • Se Prodava Daewoo, Makedonija, Pazar5, Reklama | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
  • Se Prodava Daewoo, Makedonija, Pazar5, Reklama | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
  • Se Prodava Daewoo, Makedonija, Pazar5, Reklama | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
  • Se Prodava Daewoo, Makedonija, Pazar5, Reklama | Veles, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Veles
Цена: 61,000 ден По договор

1999 godina prozvedena

Nema klima

Elektrika na prozorci

Servisrana kompletno

Kont tel : 078385617

Дополнителни детали

барам За продажба
Автомобилски марки Daewoo
Година 1999
Менувач Рачен
Статус Се користи

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.