Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Se prodavaat kozi za priplod Физичко лице

пред 6 месеци Животни - Добиток  Probishtip

-- ден

  • Se prodavaat kozi za priplod | Probishtip, zaprodazba.mk
Локација: Probishtip
Цена: -- ден По договор

Се продаваат 11 кози,

10 женски приплодни ( 3 - прво козење, 2 второ козење, 2 трето козење, 2 четврто козење) и 1 машко за приплод

Цена по договор

Даница 075317343


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.