Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.
Предупредување ! Оваа реклама е истечена. Производот или услугата не се повеќе достапни (можеби се)

Shitet shtepi, Pazar5 Физичко лице

пред 2 години Живеалишта - Земјиште за продажба, изнајмување  Tetovo

100 ден

  • Shitet shtepi, Pazar5 | Tetovo, Македонија, zaprodazba.mk
  • Shitet shtepi, Pazar5 | Tetovo, Македонија, zaprodazba.mk
  • Shitet shtepi, Pazar5 | Tetovo, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Tetovo
Цена: 100 ден По договор

Shitet shtëpi në Recic të Vogël Afër Dilo kompani shtëpia posedon të gjitha dokumentacionin, Pazar5

Продавам домови во Мали Recic Затвори Dilo дома компанија поседува сите документација, Pazar5

Дополнителни детали

барам За продажба
Површина 350 m2

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.