Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Slovacka vo Rabota So Makedonski Pasos Претпријатие

пред 1 година Pабота - Други пребарувања за работа  Радовиш

-- ден

  • Slovacka vo Rabota So Makedonski Pasos | Радовиш, zaprodazba.mk
Локација: Радовиш
Плата: -- ден

Rabota vo slovacka so makedonski pasos

Словачка место Красно потребни магационери може и мажи и жени.Фирма Елиастех, можат сите пасоши. Саатница 3.2е и бесплатен смештај.Работно време 8/10/12 дневно.Аконтација 40 евра секоја недела до првата плата.Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Словачка фирма ДРБ, Потребно e работници.. Се работи во фабрика Киа и Хундаи возилата.Се работи на преси работата не е тешка. Саатнина е 3.2е и бесплатен смештај, аконтација 40 евра неделно и се добива после првата изработена недела. Се работи 8/12/16 кој сака. Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Словачка, Жилина ауто-индустрија фирма КАРМЕЛ. Не е потребно искуство ниту познавање на Словачки јазик. Работно време 8 и 10 часа дневно. Саатнина 3.2е а преку времено 3.5. Аконтација 40е неделно, првата аконтација се добива после изработена цела недела. Аконтацијата се добива до првата плата, може МК,СРБ,БИХ,ЦГ пасоши.Престојувањето е бесплатно. Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Словачка фирма Елтек. Потребно е работници се работат разводни кутии за фејсбук,интернет,напонски ормари. Саатнита е 3.5 и бон за храна 3.10, бесплатен смештај . Може да се работи 8/12/16 саати дневно. Аконтација 40 евра неделно. Елтек се наоѓа Липтовски Храдок 100 км од Жилина . Работата е одлична може да се седи додека се работи.Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Дополнителни детали

Тип на работа Полно работно време

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.