Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Slovacka vo Rabota Претпријатие

пред 8 месеци Pабота - Други пребарувања за работа  Радовиш

-- ден

  • Slovacka vo Rabota | Радовиш, zaprodazba.mk
Локација: Радовиш
Плата: -- ден

Словачка место Красно потребни магационери може и мажи и жени.Фирма Елиастех, можат сите пасоши. Саатница 3.2е и бесплатен смештај.Работно време 8/10/12 дневно.Аконтација 40 евра секоја недела до првата плата.Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Словачка фирма ДРБ, Потребно e работници.. Се работи во фабрика Киа и Хундаи возилата.Се работи на преси работата не е тешка. Саатнина е 3.2е и бесплатен смештај, аконтација 40 евра неделно и се добива после првата изработена недела. Се работи 8/12/16 кој сака. Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Словачка, Жилина ауто-индустрија фирма КАРМЕЛ. Не е потребно искуство ниту познавање на Словачки јазик. Работно време 8 и 10 часа дневно. Саатнина 3.2е а преку времено 3.5. Аконтација 40е неделно, првата аконтација се добива после изработена цела недела. Аконтацијата се добива до првата плата, може МК,СРБ,БИХ,ЦГ пасоши.Престојувањето е бесплатно. Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Словачка фирма Елтек. Потребно е работници се работат разводни кутии за фејсбук,интернет,напонски ормари. Саатнита е 3.5 и бон за храна 3.10, бесплатен смештај . Може да се работи 8/12/16 саати дневно. Аконтација 40 евра неделно. Елтек се наоѓа Липтовски Храдок 100 км од Жилина . Работата е одлична може да се седи додека се работи.Само за сериозни луѓе поагање на 04.08.2018 барајте ме само на вибер +38977977074

Дополнителни детали

Тип на работа Full-time

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.