Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Trazimo recepcionare i konobare sa poznavanjem makedonskog i albanskog jezika Физичко лице

пред 10 месеци Pабота - Туризам и хотели  Kumanovo

1,800 ден

  • trazimo recepcionare i konobare sa poznavanjem makedonskog i albanskog jezika | Kumanovo, zaprodazba.mk
Локација: Kumanovo
Плата: 1,800 ден

za period 15 05 do 15 10 trazimo za hiotele u turskoj na moru recepcionare i konobare sa poznavanjem makedonskog i albanskog jezika zbog kontakata sa turistima iz makedonije koji ce tamo biti

NUDIMO MESECNO 1.800,00 EURO SMESTAJ HRANU PLACAMO OSIGURANJA RADNU VIZU I PUT

molimo kontakt na email

teckyshipingag@outlook.com NA SRPSKOM HRVATSKOM ILI ITALIJABSKOM JEZIKU

U KOLIKO IMATE VIBER TELEFON MOLIMO DOSTAVITE ISTI ZA KONTAKT NAS ODGOVOR IMATE SVAKI DAN U 10 I 17 SATI

Дополнителни детали

Тип на работа Практикантска работа

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.