Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

VALVES DEALERS IN KOLKATA Физичко лице

пред 1 година Сервиси - Индустриска опрема  Bogovinje

12 ден

  • VALVES DEALERS IN KOLKATA | Bogovinje, Македонија, zaprodazba.mk
Локација: Bogovinje
Цена: 12 ден

WE ARE THE STOCKISTS OF ALL LEADING BRANDS OF INDUSTRIAL VALVES.

OUR RANGE OF PRODUCTS ARE AS FOLLOWS: -

1) GATE VALVE

2) GLOBE VALVE

3) SLUICE VALVE

4) SLEEVE VALVE

5) BALL VALVE

6) PLUG VALVE

7) CHECK VALVE

8) ROTARY VALVE

9) BUTTERFLY VALVE

10) FOOT VALVE

11) FLANGES

12) STRAINERS

13) PRESSURE REDUCING VALVE

14) NON RETURNING VALVE

15) PULP VALVE

16) DIAPHRAGM VALVE

17) DISC CHECK VALVE

FOR ANY WRITERS CONTACT US HERE: -

AKBAR HAZRAT

ALIMAN VALVES EMPORIUM

8, CANNING STREET

KOLKATA-700001

WEST BENGAL

Mob: -9836724822,9038767669,9903709093,7003925774.

email: - aliman_valves@rediffmail.com

website: - http://alimanvalvesemporium.page.tl/


 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.