Пријавете се за побрз пристап до најдобрите договори. Кликнете тука ако немате сметка.

Zidari Tesari Физичко лице

пред 1 месец Pабота - Градежништво и Архитектура  Skopje

3,700 ден

  • Zidari Tesari | Skopje, zaprodazba.mk
Локација: Skopje
Плата: 3,700 ден

Se barat Tesari i Zidari za stranstvo moze so mk pasos

plata 23 eura po sat i kompletno osigurani

Дополнителни детали

Тип на работа Полно работно време

 
Испратете бесплатни класифицирани ...

Испратете бесплатни класифицирани ...

Дали имате нешто да продавате, да изнајмувате, каква било услуга за понуда или понуда за работа? Објавете ја на Zaprodazba.mk, тоа е бесплатно, за локален бизнис и многу лесна за употреба!

Креирајте и управувајте со предметите

Креирајте и управувајте со предметите

Станете бестселер или купувач. Креирајте и управувајте со вашите огласи. Поставете ги вашите стари огласи, итн.

Направете своја листа на омилени огласи. Oглаcи Macedonija

Направете своја листа на омилени огласи.

Направете своја листа на омилени огласи. И зачувајте го вашето пребарување. Немој да заборавиш било каков договор.